Ontwerp evenemententerrein

Tijdens de openbare digitale bijeenkomst op 4 maart heeft de gemeente het ontwerp voor het toekomstige evenemententerrein Meester Gielenplein laten zien. Het feedbackpanel kreeg op 6 juli van de gemeente een verdere uitwerking van dit ontwerp laten zien aan het feedbackpanel. Het ontwerp is goed ontvangen.

 

Hieronder een weergave van het ontwerp:

 

 

Het terrein richten we zo open mogelijk in. Evenementen, zoals de kermis, hebben dan voldoende ruimte. De groene vlakken bij het appartementengebouw zijn gras, met daarin ook één mooie grote boom (definitieve locatie nog te bepalen). Mogelijk komt hier nog een speelelement.

 

Ten zuiden van het gras komt verhard terrein met grasstroken voor parkeren. In het midden en aan de zijkant bij de Berchplaets verplaatsbare plantenbakken. Aan de randen komt groen en bomen. De Sportstraat wordt eenrichtingsverkeer (van St. Willibrordusstraat richting Veldstraat). Ook komt er een voetpad naast de Sportstraat.

 

Dit ontwerp is een concept. Na de zomervakantie gaan we details uitwerken. Heeft u nog aanvullingen of vragen over dit concept? Neem dan contact op met de projectleider Anne Zaadnoordijk via a.zaadnoordijk@oss.nl

 

 

 

Facebook

Deze website wil gebruik maken van cookies.