Het gebouw bestaat uit drie bouwlagen met in totaal 40 appartementen. De inschrijfperiode van de 14 koopappartementen op de eerste en tweede verdieping is gesloten. Ben jij één van de gelukkigen, dan neemt een medewerker van Van den Heuvel Makelaars contact met je op om in een vrijblijvend gesprek de mogelijkheden door te nemen.

 

Download hieronder de brochure of de prijslijst.

 

 

De verhuur van de 14 vrije sector huurappartementen op de eerste en tweede verdieping loopt via Van den Heuvel Makelaars. De appartementen hebben diverse oppervlaktes en huurprijzen. Maak je interesse bekend bij via 0412 - 40 50 22 of mail naar nieuwbouw@vandenheuvel.nl 

 

Mooiland verzorgt verhuur van de 12 sociale huurappartementen die op de begane grond gelegen zijn.

 

 

  

 

Ontwerp
Het metselwerk van het gebouw wordt uitgevoerd in een lichte steen waarbij meerdere massadelen worden afgewisseld met verspringingen in de gevels en speels uitstekende balkons. De detaillering in het metselwerk geeft het geheel een bijzonder tintje.

Berging en parkeerplaats
Het appartementengebouw bestaat uit drie bouwlagen met daaronder een kelder met de bergingen van de koopappartementen en de vrije sector huurappartementen. De bergingen van de sociale huur bevinden zich op de begane grond. Alle appartementen krijgen daarnaast de beschikking over een eigen parkeerplaats.

 

 

Facebook

Deze website wil gebruik maken van cookies.